Oh, something beautiful

Att 8 veckor med dom här 7 små monstren har gått så fort, på torsdag lämnar fösta valpen lövånger och sedan far dom en efter en i helgen... hur tragiskt!



Just tryin to make the world a little better, You know, shine a light

idag har varit en sån där otroligt jobbit drag rent psykiskt. både branchprov (galet viktigt om man vill ha ett jobb inom branchen) och ecycup, de första gick bättre än de andra men nu är de över och läger de till högen som är avklarat och börjar fokusera på morrondagens svenska tal, manuset och pmet är skrivet men jag kommer knappt ihåg vad jag skrev så de lär ju gå bra.. efter de där talet är bortgjort så är svenska b överstökat!

 



nu ska jag fortsätta att se Grey's anatomy sen plocka ihop lite i mitt lilla rum :)

If I give my gun away when it's loaded. If you don't shoot it, how am I supposed to hold it? Is that alright, Is that alright with you? No...

sitter och ser hockeyn samtidigt som jag försöker skriva ett manus till mitt tal på torsdag och de går ju inte jättebra och branchprovet imorron kommer nog gå ungefär lika bra som talet, de vill säga åt helvete! Efter den här veckan är de bara nk-prov, projektarbetes redovisning, religionredovisning kvar och högskoleprovet som är stora saker kvar, men jag har säkert glömt nåt men huvudsaken är att när den här mördarveckan är slut ska jag fira på ett eller annat sätt, tror jag ska fira på nåt sätt att jag överlevt varje vecka om jag nu gör de..

Luleå kan ta sig, nu ska jag fortsätta med talet sen läsa lite avdelning c och hoppas på de bästa!

If I give my gun away when it's loaded. If you don't shoot it, how am I supposed to hold it? Is that alright, Is that alright with you? No...

Life is like photography. You use the negatives to develop...

skolan, skolan, skolan... cut us some slack!! jag orkar inte mer. 4 veckor räcker gott och väl till att hinna bli utbränd eller snarare helt grillad!

You say I look fine, if only you knew what's on my mind.You'd see a whole different sign, I couldn't show you even if I tried. I must have got lost in time when I found out I was only free to be, where ever I want to be.

Nu ska jag verkligen göra ett alvarligt försök till att beta av de mer än enorma läxberget, jag har till och med gått så långt att jag har beslagtagit pappas bärbara och satt mig vid köksbordet, men de verkar ändå inte hjälpa... måste kanske till och med dra ur internet om jag ska få något gjort vilket kändes lite väl överdrivet. jag vill bara att allt de här ska vara över så att man kan få vara lite ledig nån gång per vecka men chanserna att de skulle hända är väl ungefär lika med noll. jag får helt enkelt bita ihop de sista 4 veckorna och be till gudarna att de lugnar ner sig när pa redovisningen drar igång.


TJUGOÅTTONDE BILDEN; EN TOKIG BILD


TJUGOSJUNDE BILDEN; EN BILD SOM DU ALLTID SKRATTAR ÅT


TJUGOSJÄTTE BILDEN; NÅGON DU ALLTID HAR ROLIGT MED


TJUGOFEMTE BILDEN; EN PERSON SOM ALLTID GÖR DIG GLAD


TJUGOFJÄRDE BILDEN; EN BILD SOM GÖR DIG GLAD


TJUGOTREDJE BILDEN; EN BILD FRÅN I SOMRAS


TJUGOANDRA BILDEN; EN BILD PÅ EN TID DU SAKNAR


TJUGOFÖRSTA BILDEN; EN PERSON SOM ALLTID STÄLLER UPP FÖR DIG


I don't feel like dancing

Äntligen lite ledighet! men man kan ändå inte släppa skolam helt då de är typ en miljon saker som ska va klara direkt efter lovet, wiiihooo..... Blir hemma själv med valparna eftersom resten av familjen styr mot fjällen imorron, rätt skönt om jag ska vara ärlig. men jag lär förmodligen ha fullt upp ändå med 7 små som ska matas ungefär hela tidden. Bara att komma förbi om nån vill kika på dom. supersöta!!

RSS 2.0