No matter how serious life gets, you will constantly need the company of people whom you can be completely stupid with

Idag var föreläsningen om studieteknik och den var riktigt intressant och rolig att lyssna på så jag ångrar verkligen inte att jag gick på den!

Nu ikväll har jag och therese haft onsdagsmys, först gjorde vi en kycklingpaj som blev supergod! Fattar inte riktigt att vi lyckades :) sen har vi druckigt lite vin, ätit ost, kex och frukt och sett film! såhär borde alla onsdagar vara!


this is the starting of a brand new day

Jag och Therese har gjort vårat bästa för att försöka få fysiken klar vilket inte gick lika bra som vi hade hoppats på men vi kom halvvägs iaf.. fysik är verkligen inte mitt bästa ämne, jag fattar ingenting! men det är bara att begrava huvudet i boken och försöka nöta in allt som bara går, tentorna kryper sig närmare och nu är det bara 5 veckor kvar! Hoppas föreläsningen om studieteknik på onsdag gör susen!





Nu ska jag snart krypa ner i sängen, uppstigning 07.00!

Sweet dreams ♥


Sometimes dreams don't work out, but that doesn't mean we can't try.

Det vakra värdret har försvunnit bakom nya gråa måln ( inget nytt direkt) så nu börjar det säkert regna när som helst, som vanligt med andra ord.. det skulle faktiskt inte skada om det va soligt och fint ett par dagar i veckan, det skulle underlätta om inte annat :)

Tro det eller ej men jag saknar rutinen från i somras, börja jobba klockan 7 och sen komma hem strax efter 4, så från och med imorron ska jag försöka införa något av en rutin, uppstigning 07,00 måndag till freda, då hinner man plugga ett par timmar på morronen, eller tvätta eller städa eller massa andra saker som man måste göra när man kommer hem om man stiger upp just före föreläsningarna börjar :)

Friendship isn't one big thing, it's a million little things.

Ligger i soffan och ser femte säsongen av Grey's Anatomy ( kan va världens bästa serie! No doubt!) Snart ska jag diska bort och göra nånting vettigt av den här fredakvällen :) För övrigt är det en härlig omväxling att det är sol ute och inte regningt och blött, skulle de sluta blåsa skulle det vara en sjukt härlig i-början-av-hösten-dag :)

Coffee in the sunshine

Veckorna bara rusar förbi och nu är det 4 veckor sedan jag tog mitt pick och pack och flyttade cirka 100 mil söder ut! Jag kan inte förstå hur fort de har gått! Idag har det varit soligt och fint hela dagen och eftersom att vi inte hade några föreläsningar idag så cyklade jag och therese ner till stan, strosade runt, köpte några förvaringslådor och grejs till garderoberna, drack kaffe på espresso house och bara njöt av att vara lediga och ute i solen!

Här kommer lite fler bilder från lägenheten :)



Nu ska jag krypa ner under filten med en kopp te och se lite tv eller nån film!
Take care!


Never give up. Never back down. Never lose faith.

Jag älskar tretimmars luncher! just so you know, de är awesome :) sen ikväll ska jag och terran äta midda, plugga fysik och bänka oss framför tv och se elitseriepremiären! Spännande :)

Believe you can and you're halfway there.

Har tvättat, diskat, dammsugat och renbäddat och läst lite fysik! känner att jag har gjort mitt för ikväll så nu ska jag tända lite ljus och krypa under filten i soffan med en kopp te! :)

The Secret Life of the American Teenager

Therese har fått mig att börja se The Secret Life of the American Teenager, jag är helt fast!



GRATTIS SYSTERYSTER!



Hoppas du får en awesome dag!  ♥


I love those random memories that make me smile no matter what is going on in my life.

Första veckan av första året är avklarad! Hela de här året kommer att bestå av plugg, plugg och mer plugg och sen lite till! men ikväll är det soffläge som gäller och imorron är tanken att jag och therese ska cykla ner till kanalen och titta på årets flottrace!


RSS 2.0