When by the water we drink to the dregs, look at the stones on the riverbed. I can tell from your eyes, You've never been by the riverside

Hur fort har den här veckan gått egentligen? de känns som att de nyss va månda(?!) Hur som helst, ikväll ska jag och therese gå ut och äta på nåt ställe här i Trollhättan, myys :) sen imorron bär det av till Göteborg för lite shopping sen vidare till Thereses moster en bit utanför :) Känns skönt att göra nåt annat än att plugga eller att
tänka på att plugga! Tentorna börjar närma sig så till veckan blir det att lägga i en högre växel!




Lisa jag tycker att du ska komma ner och hälsa pååå!




A nice surprise

Dom här bilderna trillade in i mailen igår och jag kan inte annat än att le!

4


When l grow up, I want to still be friends with my bestfriend, and be that awesome adult that her kids love

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA THERESE 19 ÅR! WHIIIOOO! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS! ♥


A little bit of heaven

Jag har just sett a little bit of heaven, vilken fim! jag skrattade och jag grät, den va riktigt bra helt enkelt, se den!



If it's gonna be a rainy day, there's nothing we can do to make it change

Gårdagens bullbak gick hur bra som helst, 3 plåtar supergoda bullar! Känns som att de är nåt vi måste göra igen!

Not to bad ;)

Känns som att jag har spenderat dagen med att cykla eller gå fram och tillbaka till stan, först för att fara till skolan och hem igen, sen för att hämta cykeln från lagning och hem igen, sen till frissan och hem igen, i regn och motvind kan jag tillägga! De är precis de väder man vill ha när man kommer ut från frisören eller så inte!

Ikväll har jag pratat med lisa ett tag eller rättaresagt 3 timmar, supermys iaf efter hon var färdig med att tömma hela sitt kylskåps innehåll i slasken vilket inte var så trevligt :)

Nu ska jag läsa igenom LabbPm:en inför imorron sen gå och lägga mig i vettig tid för en gångs skull!

Every road lead us to somewhere

Grattis mamma, hoppas du har haft en superbra födelsedag!

Imorron ska jag och Therese baka bullar för att fira(?) kanelbullens dag! Jag har aldrig gjort de förr så vi får väl se hur det slutar, tur att jag har Therese iaf hon kanske vet hur man gör (förhoppningsvis)!



Nästa vecka kanske vi kör på tårtbak då THERESE BLIR 19! WIIEE, vi har redan nu sett till att vi ska fira med some crazy stuff så jag kan lova att de blir en awesome födelsedag!


RSS 2.0