she's my best friend of course im going to tell her everything you just said

Sista dagen på lovet och jag och mormor har stekt lite i soven och städat lådor och skåp i köket, mormor är hopplös och jag kan inte låta henne städa allt själv. Imorron börjar praktiken, bli spännande att se vilka filurer jag ska hänga med resten av gymnasiet. De är galet! Jag kommer sakna lisa och tess nåt så grymt mkt. Hur många saker har vi surrat om dom här åren och nu kommer jag inte träffa dom varje dag längre, hur ska de gå? :)

Preview your life in the morning, review it in the night.

Har haft en fullspäckad dag med min älskade mormor, planterat blommor på morfars grav,fikat hos morfars syster och hennes man, krattat och solat i vebomark, planterat blommor på gammelmormors grav, ätit en glass, druckit kaffe och solat på baksidan och städat bilen! Nu har jag duschat och krypit ner i sängen och ska se senaste avsnittet av the vampire diaries och supernatural. Bra avslutning på dagen kan jag lova :)

Good friends are like stars, You don't always see them but,You know they're always there

Nu är det en liten stund sen Lisa & Therese tog sitt pick och pack och for hem så nu är det tomt, tyst och tråkigt! Jag hade en jättehärlig födelsedag igår, mycket mat och fika, många skratt och världens bästa sällskap! så tack alla som va med igår!! :)

Nu ska jag se lite serier och sen packa lite inför ume imorron! :)



Världensbästatjejer!


Studentmössan

Tänkte visa missarna dom har gjort på studentmössan och så här ser de ut!



bra stavning på Kaplanskolan!

Sen så så är det lösa sömmar vilket också är jättekul..




Har iaf skickat ett glatt mail till ABC-gruppen, får se om dom svarar nu eller om jag får jaga dem på annat sätt!

If you don't like something, change it. If you can't change it, change the way you think about it.

Försöker städa mitt rum vilket inte går så bra, men de måste göras för på onsda kommer Lisa & Therese och säkert några till så då måste jag iaf kunna ha öppen min dörr utan att nån ska svimma eller nåt i den stilen. mamma kom just in för att fråga nåt men fick inte fram frågan när hon såg hur det såg ut, hon pekade bara på golvet, började skratta och vände och stängde dörren efter sig.. de är ju ett bra tecken! men vad ska man göra med alla kollegieblock som är fulla med anteckningar, ska man bara elda upp skiten eller är de värt att spara på?

Min studentmössa är allt annat än lyckad, visst den passar och så men en söm inne i mössan är trasig och dessutom står de Kaplasnkolan istället för Kaplanskolan på baksidan av mössan! bra gjort! Har kollat beställningen så de är inte jag som har skrivit fel när jag gjorde beställningen så jag ska ta kort på den och skriva ett glatt brev till student of scandinavia eller abcgruppen eller vem de nu är!



Grattis i efterskott Andreas!

Ne, nu ska jag dra fram dammsugaren och sen försöka trycka in lite kläder och skit i mina garderober! Imorron ska jag baka, så på onsda är alla välkomna på fika på bölevägen 7!! :) 


You can never guess what it will feel like when that moment you thought would never come finally arrives

I fredags gjorde vi sista "riktiga" skoldagen av gymnasiet, känns helt obegripligt.. För att fira lite bjöd jag, Lisa & Therese på tårta som vi bakat med kärlek typ ;) bara påsklov sen 6 veckors apu innan vi tar studenten!! är de nån som kan förstå? ingamer läxor eller prov eller inlämningsupgifter, inte ens några dryga genomgångar eller redovisningar, huuur skönt?! dom här 3 åren har bara sprungit förbi och snart är det över, vart tog tiden vägen?


Älska naturkunskap shalallalala

Försöker göra en bra fördjupning om att spara energi men de går löjligt sakta och dessutom tror jag att jag fokuserar på helt fel saker men men, jag gör mitt bästa så får vi se hur de går med de..  de kan ju inte gå lika dåligt som för grabbarna i SAIK som förlorar i finalen ikväll, har slutat se men de är nog så att guldet går till fbk..

Imorron är sista skoldagen innan studenten, nu väntar påsklov, apu, klassdag sen är studenten här! inte länge kvar och veckorna kommer bara flyga förbi! Magiskt & tragiskt på samma gång

Nu ska jag fokusera och försöka skriva ner en slags jämförelse eller nåt liknande,

If I Can't have you the way,I want you I don't want you at all

Projektarbetes redovisningen är bortgjord så nu har jag ett prov kvar att göra sen är allt som har med skolarbete avklarat!! otroligt skönt men jag har varit så stressad och har haft så mycket att göra dom sista veckorna så nu när man knappt har nåt att göra så har man typ glömt bort vad man gör när man har tid över, måste ta tag i de nu!


Att se på hockey är ju ett sätt att roa sig på så därför ska jag, Lisa och Therese bege oss till Skekraft arena på tisda och hejja lite!




Nu när kvällens match är klar och de står 1-1 i matcher så ska jag slå igång en film och krypa ner i sängen, är ledig imorron så jag ska sova ut riktigt länge sen ta en promenad kanske, beror på väder och vind! :)


Fredag 22.28

Imorron är de dags för högskoleprovet som både jag och therese taggar jävel inför, eller så inte ;) men de är bokat och betalt så there's no going back! Men som tur är så är de bara 2 veckor kvar av skola och lika många redovisningar nästa vecka! Längtar som en galning, vill bara komma hem på kvällarna och kunna läsa en bok eller vad som helst utan att de ska va kopplat till skolan på nåt sätt! Nu ska jag fortsätta att se the lovley bones och sen ska jag sova! Viktigt dag imorron & uppstigning tidigt! :)

RSS 2.0