Is it better? Is it worse? Are we sitting in reverse? It's just like we're going backwards,I know where I want this to go, Driving fast but let's go slow, What I don't wanna do is crash, no

Veckorna bara flyger förbi och dagarna flyter ihop. idag är det tydligen torsdag men de va jag ändå rätt förberädd på eftersom att vi skulle skriva engelska b nationella i morse och det gjorde vi också, gick nog ändå rätt bra. temat i år va inte lika klurigt som de brukar vara på nationella :)

sen har jag även hunnit med en lååååång fika med Therese på waynes, alltid lika trevligt!! spelat lite salem - keep on walking, och fotbollsträning i bure. det enda som jag inte hunnit eller rättare sagt orka göra är svenska talet till imorron...
 jag tar de nästa vecka! och duger inte det så skiter jag i det helt enkelt =) känn på den Carina!!!




För övrigt är jag inte alls avundsjuk på lisa som far till stockholm för att fira valborgs,
inte alls ne.. vem försöker jag lura?!


I'll love you 'til the day i die ♥

Jag vill passa på att tacka varenda själv som dök upp i fredas och gjorde dagen & kvällen till en kväll jag sent kommer glömma, den var awsoomee och jag tror inte att jag är ensam om att tycka det! Vi måste verkligen göra om det snart!!





Vi brister ut i ett skratt, Det var så länge sen, Men det finns där än




All that I'm after is a life full of laughter, As long as I'm laughin' with you



ne jag är inte alls nervös... inte det minsta.
vem försöker jag lura?!


Jag saknar dig

And the road travels on, But I'm still near you, In my life, like a song, I will still hear you, Still


All the things I still remember, Summers never looked the same, Years go by and time just seems to fly, But the memories remain, In the middle of September, We still play out in the rain, Nothing to lose but everything to gain.









9 dagar till 18!


jag saknar dig, jag saknar dig

du är alltid med mig


RSS 2.0